Uncategorized

Indret et krea-rum

Undersøgelser viser at det er sundt for os at være kreative, igennem kreativitet styrker vi vores mentale sundhed og skaber energi og glæde.

Måske er det også derfor mange børn elsker at klippe og klistre eller lege med ler og perler.

Det kan være en god ide at indrette et krea-rum i hjemmet hvor du eller dine børn kan få lov at give fantasien frit spil.

Hvad skal der være i rummet

Det kommer selvfølgelig helt an på hvad du eller dine børn bedst kan lide at være kreative med, uanset hvad er det dog vigtigt med et godt arbejdsbord, og hertil kommer nogle gode reoler med kasser til opbevaring af diverse materialer. Kan i godt lide at male så er det bedst at have et separat staffeli så i får de rigtige arbejdsstillinger, man kan få et staffeli der kan indstilles så det både passer til børn og voksne. Find det bedste staffeli til jeres behov uden at det behøver at koste det vilde ved at søge på nettet. Det er også en god ide med rindende vand i rummet, da i sikkert får behov for at vaske hænder og evt. pensler, samt at tørre bordet af.

Derudover skal i selvfølgelig have et godt udvalg af materialer som papir, pap, perler, forskellige typer stof, bånd, og andre ting som i nyder at være kreative med

Ler er sjovt

Børn især elsker at lege med ler, og for voksne er det også sjovt at få lov at eksperimentere med at lave krukker, vaser, skulpturer og andre ting. Men det er de færreste der har råd til at investere i en professionel keramikovn, derfor er det en god ide at bruge selvhærdende ler. På nettet finder du mange gode ideer og inspiration til hvordan man kan være kreativ med selvhærdende ler

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *