Uncategorized

Find det rigtige kabel til dine behov

Man kan bruge et USB kabler til mange behov i hverdagen. De fleste kender USB kabler når de oplader deres smartphone. De fleste kender følelsen af at deres USB stik lægger og flyder i stuen og fylder og roder. Vær derfor opmærksom på at købe et kabel der passer til dine behov. Man kan eksempelvis overveje at købe et kabel, der er kortere i længden og derfor ikke fylder, når man oplader sin telefon. Men et USB kabel bruges til mange andre ting, end blot opladning.

USB stik til fotoentusiasten

Hvis man er glad for at tage billeder, kender man helt sikkert frustrationen af at skulle overveje sine billeder fra sit kamera eller mobil, over til computeren. Det kan nemlig tage lang tid overføre sine medier gennem Bluetooth. Et kabel er derfor din bedste ven hvis man skal overføre billeder eller video, fra en enhed til en anden. Her bør man overveje at købe en af de nyeste modeller, for at være sikker på at overførslen går hurtigere, eksempelvis med et USB-c stik. Med denne type kan man også tilkøbe en HDMI adapter, så man kan overføre medier på tværs af forskellige mærker og modeller.

Gode råd til at skjule sine opladere

Hvis man føler at ens opladere, virker distraherende og rodede i ens ellers nydelige hjem, så findes der mange gode løsninger. Der findes ikke noget mere irriterende end lange ledninger, der fylder og ser grimme ud i ens stue, eller hjemmekontor. Men heldigvis kan man skjule sine stik, ved at købe en kabel-skjuler. Man kan enten lave den selv ved at bruge en gammel kasse eller lignende. På den måde kan man lave en lille oplader station.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *