Uncategorized

Derfor skal du investere i en biopejs

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at brændeovne er helt vildt hyggelige. Der er bare ét eller andet ved at sidde og kigge ind i flammerne, der er vanvittigt beroligende. Brændeovne er dog ikke det mest miljøvenlige valg, da de udleder en masse usunde partikler. Heldigvis findes der er rigtig godt alternativ på markedet – nemlig biopejsen. Med en biopejs slipper du for de skadelige partikler helt uden at gå på kompromis med hyggen og varmen!

Der er mange fordele ved at vælge en biopejs

Biopejse er et relativt nyt fænomen i Danmark, men de vinder hurtigt indpas pga. de mange fordele. Først og fremmest er en biopejs, som sagt, meget mere miljøvenlig end en traditionel pejs eller brændeovn. Biopejse bruger bioethanol som brændsel, hvilket brænder rent og dermed ikke udleder skadelige partikler. Det er dampene fra bioethanolen, der brænder i en biopejs, og der dannes hverken aske eller sod ved afbrændingen. Dermed er der også mindre rengøring forbundet med at have en biopejs, hvilket de fleste nok også vil kalde en fordel. Da der ikke dannes sod, er der ikke behov for en skorsten, hvilket gør det muligt at placere en biopejs overalt i boligen. En biopejs kan også bruges i lejligheder, hvor det ellers ikke ville være muligt med pejs eller brændeovn.

Vælg den rigtige biopejs

Hvis du har besluttet dig for at investere i en biopejs, er der nogle overvejelser, du bør starte med at gøre dig. Biopejse findes nemlig i mange forskellige størrelser og modeller, der har forskellige fordele. Nogle modeller er skabt til at hænge på en væg, mens andre helt kan indbygges i væggen. Andre modeller skal stå på gulvet i eksempelvis stuen, mens andre igen kan bruges udendørs. Hvilken der passer ind i lige præcis dit hjem, kommer an på, hvilket udtryk du går efter.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *